csütörtök, 2019. július 18., Frigyes

Tepsiben a Balaton

Ha azt mondjuk Balaton, mindenkinek a nyaralás, az önfeledt strandolás és a nagy lakomák jutnak eszébe a „magyar tenger” mellett. Habzó sör és lángos. A sült hal fogalma pedig a hekknél kimerül. Ezt az általános képet igyekszik picit átformálni a I. Zamárdi Hethland Halfesztivál – Tepsiben a Balaton című rendezvény, hiszen annyi rejtélye, ki nem használt lehetősége van még mindig ennek a régiónak. Attól, hogy az ember legjobban pihenni szeret, teheti azt kalandozva, új ízeket, új élményeket szerezve.

Tepsiben a Balaton

Halgasztronómiai különlegességek mellett helyet kapnak a horgászati cikkek kiállítói, kézművesek, valamint lehetőség nyílik élőhal vásárlására is a rendezvény helyszínén. Természetesen gondolunk a halat nem kedvelő vagy vegetáriánus látogatóinkra is, hiszen több ételstand, valamint speciális menü is helyet kap a fesztiválon. Nagyszínpadunkon egész napos programokkal várunk mindenkit, kicsi és nagy együtt is jól eltöltheti hétvégéjét nálunk.

A hölgyeknek szalma kávézóban hozzuk el a legkülönlegesebb cappucinokat és lattékat, az urak pedig nyugodtan nézelődhetnek az úgynevezett „Férfi sarokban”, ahol terveink szerint old timer kiállítás is helyet kap majd. Mindemellett horgászcikkek egész tárházából is bevásárolhatnak a horgászszezonra.

A gyerekeknek egész nap rendelkezésére áll majd egy igazi szalma-labirintus, amit csak még hangulatosabbá tesznek az Oroszlánszív Lovagrend középkori lovagjai. Korhű ruhákban, egész napos előadásokon és felvonulásokon is találkozhatunk majd velük. Emellett arcfestés, ügyességi versenyek és népi körhinta is lesz a választékban. Szombat délután, fél héttől Straub Dezső és a Vidám Színpad nevetteti majd a közönséget, akit tanítványa, Erdélyi Csilla és operett-társulata követ majd. A szombati este zárásaként retro utcabált tervezünk, ahol minden korosztály garantáltan jót mulathat majd!

Zamárdi Hethland Halfesztivál

2016. június 25.

http://www.zamardi.hethland.hu/tepsibenabalaton

Rovat: