péntek, 2019. január 18., Piroska

Trend

Havas táj -fehér divat

A télben az egyik legcsodálatosabb dolog a hóborította táj tiszta fehérsége. Miért ne öltöznél idén te is a természet fenségesen elegáns ruhájához? Öltsd fel te magad is a tél legszebb színét!

Csinosítsd fel a táskádat

Lábujjgyűrű, nyelvpiercing, bokalánc… Csak néhány a régen még meglepőnek számító ékszerek közül. A klasszikus csecsebecsék mellett egyre többször üti fel a fejét egy-egy szokatlan trend, ami aztán szépen vagy elhalványul, vagy beleolvad a hétköznapi használatba. Egy időben például a mobil ékszerek voltak népszerűek, mostanában pedig a táskadíszek hódítanak.

Ősszel a legjobb barátod a sálad

Vannak dolgok, amikből egy darab sosem lehet elég a női szekrényben: cipő, táska, kiskabát… Ilyenkor ősszel kiderül, hogy a sál vagy kendő is ilyen. Ez a praktikus darab igen meghatározó eleme a hűvösebb időnek, hiszen sokan ki sem lépnek az utcára nélküle. Mivel októbertől néhányunk mindennapi kiegészítője, nézzünk szét kicsit a sál trendek között.

Mit hordasz a blúz alatt?

Egy nő ruhatára olyan lehet a férfinak, mint egy számára teljesen ismeretlen szakma érthetetlen kellékei. Ez nem is áll olyan távol az igazságtól. Ezerféle olyan dologra figyelünk, ami apróságnak tűnhet, de a nőiesség elővarázsolásának nagy szerepe van. Ilyen például a fehérnemű. Viszonylag kevés alkalommal látszódik, mégis rengeteg pluszt, rosszabb esetben mínuszt tud hozzátenni a megjelenésünkhöz.

Hódíts maxi szoknyában!

Ki az, aki a nyárvégi melegben szívesen húz fel egy tapadós, hosszú farmert? Bár ez az alapdarab sokszor beválik, ilyenkor talán nem ez a legpraktikusabb megoldás. Ebben az időben még a szoknyák, egybe ruhák és shortok mellett tesszük le a voksunkat. Kényelmesek, szellősek és mutatósak lehetnek ezek az öltözékek, ha jól választjuk meg őket. Ha viszont igazán extra öltözékre vágyunk, viseljünk földig érő maxi szoknyát!

Oldalak