hétfő, 2019. május 27., Hella

Trend

Hippi divat tavaszra!

Amikor annak idején megszületett és terjedni kezdett, a hippi megjelenés egyik első célja a polgárpukkasztó figyelemfelhívás és tiltakozás volt a fogyasztói társadalom és annak eszméi ellen. Mint sok más, egészen másra irányuló dolog, mára ez is nagy hatással lett a divatra és a különféle trendekre. Egy hippisebb összeállításról manapság talán a lázadás helyett a természet szeretete, az egyéniség bátrabb kifejezése vagy éppen az adott nyár divatja jut eszünkbe. De mik is voltak a hippi öltözködés annyira erős jellemzői, melyek ma újra és újra felütik fejüket a divat világában?

Design holmik varázsa

Ki ne szeretne egyedi lenni, jó értelemben egy kicsit kitűnni a többiek közül? Nem egyszerű ezt ízlésesen megvalósítani, a legújabb trendek követésével sem. Egy egyszerű, ugyanakkor tudatos döntés lehet kézműves termékekkel körbevenni magunkat. Bár manapság egyre divatosabb, mégsem mondhatjuk, hogy el lennénk árasztva valódi, jó minőségű kézműves termékekkel.

Sapkát le, hajpántot fel!

A tavaszban olyan sok jó dolog van, hogy egy cikk kevés lenne a felsorolásához. Így csak egy örömteli dologról lesz szó: a kellemes idő miatt lekerülnek a sapkák a fejünkről, és szabadon lehet végre a hajunk! Milyen trendet mozdít elő ez a jelenség? Természetesen a hajpántok és a hajráfok divatját.

Kevesebb holmi, több ízlés

Év elején sokan tele vannak tervekkel, új célokkal és erős elhatározásokkal. Ez vonatkozhat az egészségesebb életmódra, több mozgásra vagy utazásra, esetleg stílusbeli megújulásra. Hogyan tudjuk elősegíteni, hogy ez az elhatározás tartósan meg is maradjon? Egy meglepő, de hatékony módszer, ha rendszerezzük és kiselejtezzük a holminkat, rendet téve ezzel a fejünkben és a szekrényükben. Így könnyebb követni a trendeket és a saját változásunkat is.

Havas táj -fehér divat

A télben az egyik legcsodálatosabb dolog a hóborította táj tiszta fehérsége. Miért ne öltöznél idén te is a természet fenségesen elegáns ruhájához? Öltsd fel te magad is a tél legszebb színét!

Oldalak