szerda, 2019. július 17., Endre, Elek

Trend

Fel a kalappal!

Naptej, napszemüveg, napernyő… A régóta várt jó időt és a nyári meleget élvezzük, de muszáj valamennyire védekeznünk is ellene. Mi lehet az, amit könnyen magunkkal vihetünk és, ha felvesszük, kisebb eséllyel kapunk napszúrást? A sapka mellett természetesen a kalap!

Trendi kiskutyák

Manapság egyre többen élnek kertes családi házak helyett városi lakásokban. Bár a körülmények sokat változnak, az alapvető emberi természet már kevésbé. Így hiába a kisebb élettér, ugyanúgy vágyunk az állatok közelségére, mintha nagy házunk lenne. Ez az egyik oka, hogy a szobában tartott kisállatok egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek, mondhatni trendivé váltak.

Hippi divat tavaszra!

Amikor annak idején megszületett és terjedni kezdett, a hippi megjelenés egyik első célja a polgárpukkasztó figyelemfelhívás és tiltakozás volt a fogyasztói társadalom és annak eszméi ellen. Mint sok más, egészen másra irányuló dolog, mára ez is nagy hatással lett a divatra és a különféle trendekre. Egy hippisebb összeállításról manapság talán a lázadás helyett a természet szeretete, az egyéniség bátrabb kifejezése vagy éppen az adott nyár divatja jut eszünkbe. De mik is voltak a hippi öltözködés annyira erős jellemzői, melyek ma újra és újra felütik fejüket a divat világában?

Design holmik varázsa

Ki ne szeretne egyedi lenni, jó értelemben egy kicsit kitűnni a többiek közül? Nem egyszerű ezt ízlésesen megvalósítani, a legújabb trendek követésével sem. Egy egyszerű, ugyanakkor tudatos döntés lehet kézműves termékekkel körbevenni magunkat. Bár manapság egyre divatosabb, mégsem mondhatjuk, hogy el lennénk árasztva valódi, jó minőségű kézműves termékekkel.

Sapkát le, hajpántot fel!

A tavaszban olyan sok jó dolog van, hogy egy cikk kevés lenne a felsorolásához. Így csak egy örömteli dologról lesz szó: a kellemes idő miatt lekerülnek a sapkák a fejünkről, és szabadon lehet végre a hajunk! Milyen trendet mozdít elő ez a jelenség? Természetesen a hajpántok és a hajráfok divatját.

Oldalak