hétfő, 2019. március 18., Sándor, Ede

Trend

Sapkát le, hajpántot fel!

A tavaszban olyan sok jó dolog van, hogy egy cikk kevés lenne a felsorolásához. Így csak egy örömteli dologról lesz szó: a kellemes idő miatt lekerülnek a sapkák a fejünkről, és szabadon lehet végre a hajunk! Milyen trendet mozdít elő ez a jelenség? Természetesen a hajpántok és a hajráfok divatját.

Kevesebb holmi, több ízlés

Év elején sokan tele vannak tervekkel, új célokkal és erős elhatározásokkal. Ez vonatkozhat az egészségesebb életmódra, több mozgásra vagy utazásra, esetleg stílusbeli megújulásra. Hogyan tudjuk elősegíteni, hogy ez az elhatározás tartósan meg is maradjon? Egy meglepő, de hatékony módszer, ha rendszerezzük és kiselejtezzük a holminkat, rendet téve ezzel a fejünkben és a szekrényükben. Így könnyebb követni a trendeket és a saját változásunkat is.

Havas táj -fehér divat

A télben az egyik legcsodálatosabb dolog a hóborította táj tiszta fehérsége. Miért ne öltöznél idén te is a természet fenségesen elegáns ruhájához? Öltsd fel te magad is a tél legszebb színét!

Csinosítsd fel a táskádat

Lábujjgyűrű, nyelvpiercing, bokalánc… Csak néhány a régen még meglepőnek számító ékszerek közül. A klasszikus csecsebecsék mellett egyre többször üti fel a fejét egy-egy szokatlan trend, ami aztán szépen vagy elhalványul, vagy beleolvad a hétköznapi használatba. Egy időben például a mobil ékszerek voltak népszerűek, mostanában pedig a táskadíszek hódítanak.

Ősszel a legjobb barátod a sálad

Vannak dolgok, amikből egy darab sosem lehet elég a női szekrényben: cipő, táska, kiskabát… Ilyenkor ősszel kiderül, hogy a sál vagy kendő is ilyen. Ez a praktikus darab igen meghatározó eleme a hűvösebb időnek, hiszen sokan ki sem lépnek az utcára nélküle. Mivel októbertől néhányunk mindennapi kiegészítője, nézzünk szét kicsit a sál trendek között.

Oldalak