szombat, 2019. november 16., Ödön

Szabadidő

Ajándékok házilag – avagy varrás kezdőknek

Az ünnepek közeledtével sokan már korán elkezdenek az ajándékok ötletével foglalkozni. Ki minek örülne, mit nem kapott még tőlem, mit illene adni, mennyit tudok rá költeni, mikor menjek el vásárolni? Egyre többen oldják meg ezeknek a dilemmáknak egy részét úgy, hogy mindenkinek saját készítésű ajándékot adnak. Ha megtanulunk néhány egyszerűbb dolgot megvarrni, akkor idén kezünk munkájával örvendeztethetjük meg rokonainkat és barátainkat.

Építs magadnak miniatűr világot!

Szeretnél magadnak egy saját hajót? Esetleg egy repülőgépet? Mi lenne, ha te magad építhetnéd meg álmaid házát? Ha belefogsz a modell- vagy makett építésbe, megvalósíthatod még az olyan nagyratörő vágyakat is, mint amiket fentebb felsoroltunk – persze csak kicsiben.

Barátság, sport, művészet – lovaglás

Szereted a hagyományokat ápolni? Rajongsz a természetért? Van benned tisztelet és alázat az emberek mellett az állatok iránt is? Ha mindezek igazad rád, és közben még a mozgás örömét sem veted meg, akkor a lovaglás igazán neked való hobbi. Talán eddig még nem gondolkoztál rajta komolyabban; a cikk végére lehet, hogy ez másként lesz.

Gurulj a szabadban és kapcsolj ki!

A jó időben sokkal többen pattannak két kerékre, mint az év más szakában. Kicsik és nagyok, egyedül vagy csapattal, de a szabadban tekerni és gurulni mindig nagy élvezet. A kikapcsolódás mellett a környezettudatos közlekedés részévé is váltak az utóbbi időben az emberi erővel hajtott „járművek”. De a bicikli mellett vannak egyéb lehetőségeink is. Milyen előnyei vannak az egyéb guruló sporteszközöknek, és tényleg ki tudnak kapcsolni egy fárasztó nap után?

Oldalak