szombat, 2019. április 20., Tivadar

Interjú

„Mindig megtalálnak az új lehetőségek" - interjú Keresztes Ildikóval

Mozgalmas időszak elé néz Keresztes Ildikó. Az „Irma, te édes" című darabban bártulajdonosnőként lép színpadra novemberben, az év végén pedig az Álomutazó című szuperprodukcióban szerepel. Közben egy tévéműsorban is láthatjuk majd, és adventi koncertre is készül Takács Nikolas-szal. A színész-énekesnőt a régi és új kihívásairól, a díjairól, az álmok jelentőségéről is kérdeztük.

„Ami nem működik, azt elengedem"- interjú Pintácsi Vikivel

Énekel kicsiknek és nosztalgiára vágyó felnőtteknek, Nővarázsoló Műhelyében segít a nőknek megtalálni önmagukat, könyveket írt az anyaság és a női lét nehézségeiről és szépségeiről. Nagy családja mellett még arra is jut ideje, hogy gyerekeken segítsen, amiért állami kitüntetést is kapott. Pintácsi Viki minden tevékenységét áthatja a segíteni akarás és a hit abban, hogy az élet szebbé, jobbá, örömtelibbé tehető.

„Szeretem magam megmérettetni" – interjú Csengeri Attilával

A musicalrajongók számára Csengeri Attila neve fogalom, annyi zenés darabban játszott már főszerepet. Fáradhatatlan, a fellépései száma alapján az az érzésünk, szinte le se jön a színpadról. Pedig a munkája mellett feleségével két gyereket nevel, és egy biztosító társaság vezetője is. A színészt a kihívásokról, kedvenc zenéiről és új szerepeiről kérdeztük. 

Gyógyítók és gyógyító műhelyek - interjú Rangos Katalinnal

Hogyan operál egy „repülő” orvoscsoport méhnyakrákban szenvedő terhes nőket úgy, hogy a baba sérülés nélkül szülessen meg? Valóban kiváltható két, együtt alkalmazott gyógyszerrel a kemoterápia a melldaganatos betegeknél? Milyen emésztőszervi problémánál alkalmazzák a lenyelhető kamerakapszulát? Mi mindennel szemben véd meg bennünket a D vitamin? Hogyan gyógyítható a mióma műtét nélkül? Rangos Katalin rádiós újságíró-riporter nemrégiben megjelent interjúkötetében – amely a Klubrádióban elhangzott beszélgetések szerkesztett változata - olyan újdonságokról számolnak be magyar orvosok, amelyek nem csak az átlagemberek számára lehetnek meglepőek és hasznosak, hanem az egészségügyben dolgozóknak is. Interjú Rangos Katalinnal, A képzett beteg című könyv szerzőjével.

Harminc éve a színpadon - interjú Zoltán Erikával

Táncosként kezdte pályafutását 18 évesen, majd felfedezték az Interpop Fesztiválon, és a zenei karrierje azóta is töretlen. Zoltán Erika dalait a fiatal és az idősebb korosztály is kívülről fújja, a bulik mindig felpörgethetők a slágereivel. Az elmúlt harminc évben folyamatosan színpadon volt, és sorra adta ki az albumait. Vitalitása az idő múlásával sem csökkent, most éppen egy fergeteges jubileumi koncertre készül.

Oldalak