vasárnap, 2019. szeptember 15., Enikő, Melitta

Életmód

Így lehetünk bátrabbak!

A kihívások az élethez tartoznak. Unalmas is lenne nélkülük, de sok ember számára ezek valódi küzdelmet jelentenek. Hogyan lehet több bátorságunk, ha szükségünk van rá?

10 + 1 tipp a jó nyári közérzet ellen :)

A Te kollégád is megjegyzi minden egyes nap, milyen hőség van? Mintha újdonság lenne a nyáron? 30 évvel ezelőtt is megsültünk a vakáció ideje alatt. De nézzük vidámabban, hogyan lehet elszúrni a kedvünket a nyári hónapokban!

Nem eszel húst? Zöldségeket beszélsz!

Minél melegebb az idő, annál kevesebb állati eredetű ételt kívánok, és jóllakott tudok lenni egy szép színes tál salátától is. Először középiskolás koromban találkoztam azzal, hogy valaki teljesen elhagyja a húst a tányérjáról. Aztán 20 évesen én is kíváncsian kóstoltam bele a növényevésbe. De vajon egészségesebb az egyik táplálkozási szokás a másiknál?

Növényevés tudatosabban, egészségesebben

A környezetünkben termő zöldségek és gyümölcsök lassan veszítenek fényükből a külföldről, nagy ökolábnyommal érkezőkkel szemben. Szeressük a hazait, mert jól összeválogatva nem csak az egészségünket támogatják, hanem a környezetünket sem terheljük velük akkora mértékben.

Oldalak