szerda, 2019. január 16., Gusztáv

A Richter a legvonzóbb munkáltatók között

A Randstad Award, a világ legnagyobb munkáltatói elismerése szerint a Richter Gedeon Nyrt. ismét, immár harmadszor a legvonzóbb munkáltatók között szerepel a gyógyszer- és vegyipar kategóriában. 

A Richter a legvonzóbb munkáltatók között

Harmadik alkalommal adták át hazánkban a legvonzóbb munkáltatóknak járó Randstad Award díjat. A világ legnagyobb munkáltatói márkakutatásának magyar eredményei szerint Társaságunk 2016-ban is a legjobbnak bizonyult saját szektorában. Az eredményre azért is vagyunk büszkék, mert a gyógyszer- és vegyipar kategóriában példátlan módon sorozatban harmadszor kapta meg az elismerést a Richter.

A régión, életkoron és nemen alapuló reprezentatív felmérés eredményei szerint a vonzerő szempontjából 4 vállalatból az első helyet foglalja el a gyógyszeripar-vegyipar szektorban, valamint a Richter Gedeon Nyrt. Magyarország 75 legnagyobb munkáltatója közül  a 12. helyet foglalja el. 

A kutatás az ún. munkáltatói értékígérettel is részletesen foglalkozik, amely során azt fejezték ki, hogy az adott országban jelentkező munkavállalói igényeket a vizsgált vállalat mennyire elégíti ki. Ezek szerint vállalatunk eredményei kimagaslóak az alábbi kategóriákban: erős vállalatirányítással rendelkezik, hosszú távon garantálja a foglalkoztatás biztonságát, megfelelő képzést biztosít, tartalmát tekintve érdekes munkát kínál és pénzügyileg egészséges. A legjobb eredményt tehát a vállalatirányítás, stabilitás és képzés terén mutatták ki. Összességében elmondható, hogy a meghatározott munkavállalói igények kielégítése terén a Richter saját szektorában a legjobban teljesítő vállalatok közé sorolható.