péntek, 2018. december 14., Szilárda

Pályázati kiírás „MAGYAR KÉMIAOKTATÁSÉRT” díjra

A Richter Gedeon Nyrt. 1999-ben díjat alapított általános, közép- és szakközépiskolai tanárok részére, hogy támogassa és erősítse a kémia színvonalas iskolai oktatását. A díj elsősorban a magyarországi kémiatanárok elismerést célozza, de a határon túli iskolákban, magyar nyelven tanító kémiatanárok is javasolhatók. Az Alapítvány kuratóriuma ítéli oda a rangos elismerést, valamint a személyenként 400 ezer forintos díjat. 

Pályázati kiírás  „MAGYAR KÉMIAOKTATÁSÉRT” díjra

„A Richter Gedeon Alapítvány a Magyar Kémiaoktatásért” kuratóriuma a díjazottakat azok közül a jelöltek közül választja ki, akik több éve elismerten a legtöbbet teszik a kémia iránti érdeklődés felkeltésére, a kémia megszerettetésére, továbbá akiknek tanítványai sikeresen szerepeltek hazai és nemzetközi kémiai jellegű tanulmányi versenyeken.

Az Alapítvány a díjat a 2017. évre is kiírja. Jelölést az iskolák igazgatóin, tanári munkaközösségein, kollégákon kívül egykori és jelenlegi diákok is adhatnak.

Jelölni az online pályázati portálon keresztül lehet: http://www.richter.hu/hu-HU/felelossegvallalas/alapitvanyok/Pages/Alapit...

Határidő: 2017. szeptember 23.

A díjak ünnepélyes átadására 2017 őszén, később megjelölendő időpontban kerül sor.

Richter Gedeon Alapítvány a Magyar Kémiaoktatásért