kedd, 2018. október 16., Gál

Öltözz az ősz színeibe!

Bár már borongósabbra fordult az idő, a természet ilyenkor csodálatos színekben pompázik. A sárga és a piros kombinációi és árnyalatai azonban idén nem csak a természetben jelentek meg, hanem a divatban is. A színkavalkád mellett a különböző minták is hódítanak. Öltözz az ősz színeibe, vegyél fel egy virágos felsőt, így egy esős napot is jól indíthatsz!

Öltözz az ősz színeibe!

Ebben az évben a hidegebb hónapok beköszöntével sem kell sötétnek látnunk a világot, elegendő csupán néhány színes darabot vásárolnunk. Noha a nude, pasztell, homokszín továbbra sem ment ki a divatból, és a szürke árnyalataival is találkozhatunk, ezeket a darabokat gyorsan feldobhatjuk egy-egy színes vagy mintás felsőrésszel, kabáttal, sállal, cipővel, táskával. 2017-ben a skarlátpiros, a narancsvörös és a grenadin került elsősorban a középpontba, mindhárom szín nem csak melegséget áraszt, hanem vidámmá, nőiessé és elegánssá is varázsolja a nőket. A sárga és a greenery vagyis a lombszín már eddig is hódított, ősszel továbbra is bátran hordjunk ilyen színű ruhákat. Aki kislányosabb árnyalatra vágyik, az feltétlenül szerezzen be egy balettrózsaszín darabot magának, aki pedig merészebbre, határozottabbra, az próbálja ki a portói lilát. A kék árnyalatait sem mellőzi idén a divatvilág, legyen szó táskáról, cipőről, kabátról vagy egy kötött pulcsiról, sálról. A fekete ebben az évben nem tartozik a favoritok közé, de egy színes öltözékhez bátran vásároljunk ilyen kiegészítőket, ékszereket, övet, sapkát vagy egy nagyméretű táskát.

A pompás színek mellett a mintákról se feledkezzünk! A csíkos és a geometriai formák mellett a virágos alsók és felsők abszolút slágerek. Legyen szó egy elegánsabb ruháról vagy egy farmerről, a '70-es éveket idéző virágok mindenütt ott vannak. Ha szeretnéd a ruhatárad néhány régebbi darabját újra divatossá tenni, ruhára vasalható virágsablonokat is vásárolhatsz mindenféle formában, színben és méretben, és egyszerűen ráteheted a korábbi darabokra.

Legyen bármilyen a személyiséged, stílusod, a hajad, szemed színe, 2017-ben biztosan találsz olyan életörömöt sugárzó színt, ami illik hozzád!

Rovat: