hétfő, 2020. január 20., Fábián, Sebestyén

Jogi nyilatkozat

A www.blvd.hu internetes weboldal bármely oldala megnyitásával Ön elfogadja az itt felsorolt feltételeket. A www.blvd.hu internetes weboldal fenntartója és jogtulajdonosa a Richter Gedeon Nyrt.

A Richter Gedeon Nyrt. minden általában elvárhatót megtett annak biztosítására, hogy a honlapon közölt minden információ pontos legyen feltöltése időpontjában. Ennek ellenére, a Richter Gedeon Nyrt. sem kifejezetten, sem ráutaló módon nem vállal szavatosságot a jelen portálon keresztül nyújtott információkért, és fenntartja a jogot arra, hogy értesítés nélkül bármikor változtatásokat és javításokat hajtson végre, illetve a portált, vagy az azon közölt információkat részben vagy egészben megszüntesse. A Richter Gedeon Nyrt. nem vállal felelősséget a portálon előforduló semmilyen pontatlanságért vagy hiányosságért, valamint fenntartja a jogot a portál karbantartás vagy egyéb ok miatti szüneteltetésére.

Az oldalakon található írások, képek és videók szerzői jogvédelem alatt állnak, a közzétett kiadói tartalmak részben vagy teljes terjedelemben történő másodközlése, felhasználása csak a jogtulajdonos írásbeli engedélyével lehetséges.

A Richter Gedeon Nyrt. részére email-en, vagy egyéb módon eljuttatott javaslatokat, ötleteket és információkat az Nyrt. szabadon felhasználhatja.