szerda, 2018. szeptember 19., Vilhelmina

Gerilla Gourmet

Áprilisban újra Szeged lesz Magyarország gasztro-fővárosa! Megfogjuk hazánk legimádnivalóbb városának legszebb terét és egy gigantikus, extravagáns gerilla-látványkonyhává változtatjuk!

Gerilla Gourmet

A Gerilla Gourmet látványkonyhája mellőzi a gyorsfagyasztott húsokat, a génkezelt zöldségeket, a szintetikus vackokat, az egészségtelen alapanyagokat. Visszatérünk a magyar konyha gyökereihez, azokhoz a csúcsminőségű háztáji alapanyagokhoz, melyek a Szeged környéki kiskertekben teremnek.

Kimegyünk a Mars Téri Piacra és felkutatjuk a legszeretnivalóbb őstermelőket. Veszünk paradicsomot Mari Nénitől, articsókát Feri Bácsitól, majd felkérjük Magyarország és Szeged első számú chef-jeit, hogy készítsék el belőlük a legkülönlegesebb, legvagányabb étkeket. Mindezt a Széchenyi tér kellős közepén, a szemünk láttára.

2017. április 14-16.

Szeged, Széchenyi tér

Rovat: