hétfő, 2019. október 21., Orsolya

Frissítő nyári darabok

Még javában tombol a nyár, a leárazások azonban már elkezdődtek, ilyenkor érdemes még tehát néhány nyári darabot beszereznünk. Különösen akkor, ha még most készülünk a nyaralásunkra, ahol természetesen a legjobban szeretnénk kinézni. Az idei nyári divat sok színt és mintát hozott az életünkbe, válogassunk belőlük bátran!

Frissítő nyári darabok

Nem szűkölködik az idei kínálat virágmintás és csíkos ruhákban, felsőkben, sőt akár mindkettő is megjelenhet egy-egy darabon. A csíkozás szinte bármilyen lehet: vastag, vékony, ferde, szabályos, fekete-fehér és színes. A csíkokat előnyben részesítők örülhetnek annak, hogy egyfelől nem csak ruhákat, hanem kiegészítőket, strandfelszerelést, cipőket, táskákat is vásárolhatnak ezzel a mintával, másfelől szinte bármilyen alkatú hölgy talál majd olyan kedvencet, amelyet kifejezetten az ő alkatára terveztek.

Ami a színeket illeti, a természet legszebb, elsősorban a zöld és a sárga különböző árnyalatait ölthetjük magunkra, de egy különleges pink darabbal is színesíthetjük a ruhatárunkat.

Szabásban már tavaly hódítottak a vállakat szabadon hagyó blúzok, ruhák, idén ebben csak annyi változás történt, hogy még divatosabbnak számít az aszimmetrikus szabás, amely csak az egyik vállat fedi fel. A romantikusabb lelkűeknek kedvez a sok fodor, amely a felsőkön középen vagy ruhaujj gyanánt is megjelenhet. A nadrágok esetében a „minél bővebb, annál jobb" elvet részesítették előnyben a tervezők, az akár XXXL méretű darabok a combban erősebb hölgyeknek is remekül állnak. A nyaralás egyik elengedhetetlen tartozéka egy igazi nyári táska, amely idén elsősorban háncsból készült. Bár alapvetően a könnyed, laza ruhákhoz illenek, találhatunk elegánsabbnak ható darabokat is, amely egy esti partyra felvett koktélruhához is kiválóan passzol.

PM

Rovat: