vasárnap, 2018. december 9., Natália

Divat a rojtos

A 2015/2016-os őszi-téli szezon abszolút kedvencei a rojtok. Mivel idén a kabátoktól a csizmákig szinte minden ruhadarabot és kiegészítőt bohókás csíkok sorával díszítettek a tervezők, mindenki találhat az ízlésének megfelelő újdonságot.

Divat a rojtos

Visszafogott: Táska

Amennyiben nem érezzük annyira magunkénak ezt a trendet, próbálkozzunk egy rojtokkal díszített szép táskával! Ez a megoldás nagyon praktikus, mivel a legegyszerűbb farmer-póló összeállítást is feldobják, jól működnek továbbá a hétköznapi, kényelmes szettekkel, ugyanakkor egy hétvégi buliban is megállják a helyüket. Érdemesebb egy borítéktáskát, vagy kisebb pántos táskát vásárolni, hiszen ez a díszítés sokkal szebben mutat így, mint egy hatalmas, pántos darabon.

 

Merész: Szoknya

Igazán különleges és szupernőies viselet a testhez simuló ceruzaszoknya extra hosszú rojtokkal.  Lágy esésű blúzzal és magas sarkú cipővel elegáns, vékony garbóval és bokacsizmával pedig vagány hatást érhetünk el. Egy melegebb maxi kabáttal és egy semleges színű harisnyával pedig hidegebb napokon is viselhetjük.

 

 

 

Bátor: Kabát

Általában a kabátok hátulját, illetve az ujjakat szokás rojtokkal díszíteni,
de a merészebb trendkövetők idén akár teljesen is rojtokba burkolózhatnak. Ügyeljünk a kabát hosszára, hiszen a rövid derekú dzsekik a derékban, popsiban erősebbek számára nem előnyös.

 

.

 

Képek: https://hu.pinterest.com/blvdhu/

VD

 

Rovat: