hétfő, 2020. január 20., Fábián, Sebestyén

Csodák Palotája

A megújult Csodák Palotájában 5000 nm-en, 2 szinten, több, mint 250 interaktív játékkal várnak a szervezők titeket Óbudán a Kolosy térnél!

Csodák Palotája

A Csodák Palotája Magyarország első interaktív tudományos játéktere, mely 21 éve fogadja a hozzá érkező és játszva tanulni vágyó látogatóit minden korosztályból. A Csopa egész napos programot kínál, hiszen több, mint 250- fizikai jelenséget bemutató játék és eszköz, az Öveges professzorról elnevezett előadóteremben napi 4 izgalmas előadás és kísérlet bemutató, látványos 5D, 9D és Körmozi Élményvetítések és változatos programok várják a látogatókat. A Csopa Óbudán nem csupán remek hétvégi családi és gyerekprogramot, kikapcsolódást nyújt, hanem hajmeresztően jó, egyedi születésnapi gyerekzsúrok és feledhetetlen randevúk helyszíne is.

A Csopa a megszokott színvonalon, ám vadonatúj attrakciókkal, három önálló kiállítással (Newton Kiállítás, Illúzió Kiállítás, Születés Kiállítás) jól felszerelt Richter Gedeon Laborral, Szabaduló Szobákkal, Előadó- és Rendezvényteremmel valamint Magyarországon egyedülálló 9D Mozival és Körmozival várja a tanulni és szórakozni vágyókat!

További információ: https://www.csopa.hu/attrakciok/richter-gedeon-labor

Rovat: